Czy któraś z was robiła tak syropy na zimę? mariola159 |
2016-09-07 14:38
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Najpierw wycisneła je w sokowirówce, i dopiero wtedy zagotowała z cukrem i do słoików?
Czy są takie same, jak normalnie najpierw gotowane?

A może macie jakiś inny sposób, żeby jak najmniej były gotowane, żeby nie tracić witamin?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

1

Odpowiedzi

(2016-09-08 15:27:10) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katharsis85
a z czego ten syrop? Ja sype owoce (jagody, porzeczka, maliny) do słoika i zasypuje cukrem. Zostawiam na noc. Kolejnego dnia słoiki pasteryzuję.

Podobne pytania