Czy przy ubijaniu śmietany kremowej 30 procentowej można dodać cukier? mamatomcia23 |
2014-03-26 13:17
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Robię deser właśnie galaretkę z truskawkami i chciałam ubić do tego smietanę kremową tylko nie wiem czy można do niej dodać zwykłego cukru?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

5

Odpowiedzi

(2014-03-26 13:20:35) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mikijulki
mozesz dodac cukier puder bo krysztal bylo by troche czuc bo sie nierozpusci
(2014-03-26 13:26:31) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
Cukier puder tylko :-)
(2014-03-26 14:09:46) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
malwina1987
jak nie masz cukru pudru to w młynku możesz mielić zwykły cukier :-)
(2014-03-26 15:28:01) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
fliebe
Mozesz dodac tez i kryształ, ale ubijaj dłużej i na mniejszych obrotach.

Podobne pytania