Domowe frytki - jak smażycie? izka55555 |
2014-08-24 20:28
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

No nie mając frytkownicy to na patelni, w garnku na głębokim tłuszczu czy może w piekarniku? Bo mi jeszcze takie mniamniusie nie wyszły nigdy :( :D

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

8

Odpowiedzi

(2014-08-25 08:59:48) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2
Wyjmuję z wody, osuszam i rzucam na gorący olej w garnku :)
Czasami robię też w piekarniku, wtedy otaczam je tylko odrobiną oleju i na blaszce do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika :)
(2014-08-25 09:51:43) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
shatinena
w piekarniku.... obieram ziemniaki kroje jak frytki posypuje czesc slodka papryka a czesc czosnkiem i fruu na 180stopni :)

Podobne pytania