Jak robicie kapustę i grzyby do pierogów z kapustą i grzybami ? :D narkoza |
2014-12-18 10:33
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

j.w

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

7

Odpowiedzi

(2014-12-18 10:37:05) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
otoja666
Kiszona kapustę odsączam z soku,kroję. Wrzucam na patelnie z olejem i doprawiam. Dożucam pokruszonych suszonych grzybów i smarzę.
(2014-12-18 10:38:04) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
narkoza
Kiszona kapustę odsączam z soku,kroję. Wrzucam na patelnie z olejem i doprawiam. Dożucam pokruszonych suszonych grzybów i smarzę.
A jak doprawiasz ? Nigdy nie robiiłam więc chciałabym tak wiedziec wszystko od a do z :)
(2014-12-18 11:14:44) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
otoja666
Kiszona kapustę odsączam z soku,kroję. Wrzucam na patelnie z olejem i doprawiam. Dożucam pokruszonych suszonych grzybów i smarzę.
A jak doprawiasz ? Nigdy nie robiiłam więc chciałabym tak wiedziec wszystko od a do z :)
zazwyczaj zasypuje kucharkiem bo przy okazji daje łądny kolor.
(2014-12-18 11:15:34) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
otoja666
i pieprz ziołowy koniecznie. Musisz próbowac żeby nie było za słone. Oleju też musi byc tyle,żeby sie nie przypalało.
(2014-12-18 12:13:23) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2
Kiszoną kapustę obgotowuję.
Czyli do gara, zalewam wodą i od momentu zagotowania czekam 10 min. Odlewam wodę i powtarzam czynność. Następnie odciskuję w rękach. Suszone grzyby zalewam wodą, obgotowuję Dodaję do kapusty. Cebulkę w kostkę podsmażam, dodaję.Sól, pieprz i przez maszynkę. Gotowe :)
(2014-12-18 12:33:24) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamuska2
Uf honia chcialam dac plus,robie tak jak ty.
(2014-12-18 15:07:50) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jk1606
Kiszoną kapustę obgotowuję.
Czyli do gara, zalewam wodą i od momentu zagotowania czekam 10 min. Odlewam wodę i powtarzam czynność. Następnie odciskuję w rękach. Suszone grzyby zalewam wodą, obgotowuję Dodaję do kapusty. Cebulkę w kostkę podsmażam, dodaję.Sól, pieprz i przez maszynkę. Gotowe :)
Honia dzięki za pomysł na nie smażoną kapustkę :) zawsze smażyłam, ale teraz przez problemy z żołądkiem zrobię tak jak Ty :)

Podobne pytania