• żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
verrerie

Łosoś w pietruszce mojego męża

verrerie|
vote-up

Dobra porada

Słaba porada

vote-down
Przygotowac filet z lososia, pociac go na porcje, kawalki.
Nastepnie robimy paste z posiekanej pietruszki, rozgniecionego czosnku, soli i oliwy z oliwek. Pasta ma byc gesta od pietruszki, zeby nie byla plynaca, czyli nie za duzo oliwy. Probujemy czy nam smakuje.

Lososia ukladamy na blasze do piekarnika i smarujemy pasta - pieczemy 20min w temp 160 stopni.

Komentarze
Wyświetlono: 1 - 5 z 5.

(2014-07-05 20:47) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

katiuszka

Całe szczescie, bo uwielbiam natkę a nie toleruję korzenia pietruszki - zawsze wyjmuję z zupy wink

(2014-07-05 21:02) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
verrerie

verrerie

Nie lubie pstraga wiec nie wiem, ale mozesz tak robic tez inne ryby oczywiscie.