Ratuuuuuunku sprawa sernika akatsuki |
2015-11-27 14:25
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Kochane ja mam jakąś sklerozę...
Wczoraj piekłam sernik dla narzeczonego na urodziny i klapa.. wyszedł jak z bajki, ale zapomniałam dodać cukru do masy serowej...
Jest kwaśny, nikt go nie zje.. co mam robić?
Szkoda mi troche wyrzucić 2 kilogramy sera i 3 opakowania brzoskwiń...

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2015-11-27 14:34:28) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kasia1426
może polewa czekoladowa osłodzi trochę smak ?
(2015-11-27 14:35:31) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kasia1426
albo każdy kawałek przed podaniem polej sosem np truskawkowym z mrożonych truskawek zblendowanych z cukrem, czy czekoladowym?

Podobne pytania