i co z tym glutenem? jstynka |
2012-04-15 09:25
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

jaka jest wasza opinia? od kiedy i w jaki sposob? ja osobiscie sie go nie boje, ale moze powinnam. piszcie ile maja lub mialy wasze szkraby i jak sie z glutenem wlasnie obchodzicie. proszę.

pozdrawiam

p.s. http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4612 ;)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

4

Odpowiedzi

(2012-04-15 10:22:00) cytuj
5 miesiecy , dodalam do zupki odrobine kaszy manny , potem zaczelam podawac biszkopty i chlebek .
(2012-04-15 12:09:48) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
pati88
No cóż...Aż wstyd się przyznać...
Ale za sprawą mojej teściowej(której osobiście nie znam)nasza córka dostała dawkę glutenu już w 2 miesiącu życia!
Namówiła mojego,żeby dał Wikusi kaszkę mannę na mleku krowim.
Zresztą była tu,na tym forum gorąca dyskusja na ten temat.
Dostała ją z dwa razy i od tamtej pory nie zgodziłam się na to więcej,żeby nadal w takiej formie mleko jadła,bo to zdecydowanie za wcześnie!Na szczęście nic się Jej nie stało.
A tak dopiero jakoś po 4 miesiącu dosypywałam Jej czasem do mm,kaszkę mleczną mannę z Nestle.
(2012-04-15 17:51:33) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jamay
od 5 miesiaca lyzka manny Bobovity do mleka,ekspozycja przez 2 miesiace pozniej juz robilam normalnie manne z owockami na lyzeczke.

Podobne pytania