kulinarne: baszcz czerwony- co dodać aby byl bardziej wyrazisty smak? kajtusia987 |
2015-09-17 10:32
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

dałam juz włoszczyznę, buraki, cytrynę, ziele ang., liść laurowy, cosnek, pieprz i sól, natke pitruszki, troszkę cukru i wyszedl jednak mdly- słodki; gotuje dla nas i dla dziecka 16 mies., dordźcie co by tu jeszcze...

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

5

Odpowiedzi

(2015-09-17 10:52:26) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izuleeek
Ja daje skore od wędzonki i duzo majeranku, troche octu jeszcze.
(2015-09-17 10:55:34) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan
Troszeczke kwasku cytrynowego, ale nie za dużo, zaleznie jaki duzy garnek tak ćwierć łyżeczki na początek
(2015-09-17 12:38:14) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aicik
Cytrynę albo ocet jakis daje. Nazdrowszy winny ocet.

Podobne pytania