zagęszczanie zupek kaszą manną misteriousgirl |
2011-01-01 19:03
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

W jaki sposób zagęszczacie zupki/obiadki? Do zupki dodajecie kaszkę prosto z opakowania (sypką) czy osobno ją rozrabiacie z wodą i dopiero wtedy dodajecie do obiadku?

TAGI

kaszą

  

manną

  

zagęszczanie

  

zupek

  

3

Odpowiedzi

(2011-01-01 19:34:13) cytuj
na początku gotowałam kaszę osobno później razem a teraz w ogóle nie daję kaszy bo gotuję dziecku obiadki na parze.
(2011-01-01 19:53:19) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
bafi
ja dodaję do wywaru gdy gotuję warzywa, np. łyżeczka kaszy mannej lub po ugotowaniu łyżeczka kleiku ryżowego
ale jakoś tak mi te zupy papkowate wychodzą, że nie trzeba zagęszczać
(2011-01-02 16:08:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aneta31
Zgadzam się z bafi wychodzą jakoś tak gęste,że nie trzeba.

Podobne pytania