Jak często zmieniasz deskę do krojenia? pollym |
2015-06-30 20:09
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

13

Odpowiedzi

(2015-07-01 17:59:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roslina28
Ja nie używam drewnianych siedlisko bakterii. Mam szklana i taka specjalna do warzyw a druga do mięsa, które wymieniam raz w roku piórem w zmywarce. A szklana mam już 3 lata wiem, że noże się tepa ale zawsze można na ostrzy
ogl.adałam kiedys program na discovery i w tescie na bakterie deski drewniane i bambusowe wypadły najlepiej :) najgorsze sa platiki ;)
http://kuchnia.wp.pl/kat,1037881,title,Deski-do-krojenia,wid,16106925,wiadomosc.html

a tu coś na temat drewnianych desek. Niekoniecznie muszą byc lepsze.
SPONSOROWANY ARTYKUŁ ;)

Podobne pytania