z innej beczki - obiad - spaghetti oliwier2012 |
2012-12-06 13:39
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

jak robicie spaghetti to dajcie gotowy sos,np. boloński? czy robicie same z pomidorków z puszki (np) ? ja zawsze dawałam gotowy sos (chodzi mi o taki z torebki albo pomysł na itp) ale dzisiaj próbuje z pomidorami z puszki :)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

12

Odpowiedzi

(2012-12-06 13:40:47) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ewellina
zawsze sos ze słoika z pudliszkki ;p
(2012-12-06 13:40:59) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roslina28
ja używam sosów ze sloika z lowicza albo z pudliszek .
(2012-12-06 13:41:01) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nadalka
ja robiłam z koncentratem i śmietaną lub wodą.
(2012-12-06 13:44:44) cytuj
z sosem ze słoika zrobienie spaghetti zajmuje duzo mniej czasu jednak zrobione od podstaw na pewno smakuje lepiej wiec jesli mam czas wole zrobić sama :)
(2012-12-06 13:46:06) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
martunia85
tylko z butelkowego przecieru lub puszki,maz by mnie z domu wyprowadzil z tym spaghetti z torebki lub sloiczka:)
(2012-12-06 13:48:36) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
natalia22
I tak i tak,ale szczerze lepsze wychodzi jak się samemu zrobi:) kup takie pomidory całe z puszki np w tesco i zwykły przecier;) dodaj odpowiednie przyprawy:p ja zawsze dodaje łyżeczkę cukru,wtedy jest taki inny smak;P
(2012-12-06 13:48:37) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mariamagdalena
ja zawsze robie sama rozdrabniam jarzynki podsmarzam dodaje pozniej mieso dalej podsamazam podlewam troszeczke mlekiem i dalej smaze na sam koniec swieze lub z puszki pomidory i gotuje przez chwilke przyprawy wedlug gustu sol pieprz pychota
(2012-12-06 13:48:42) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
patiziom
Pomidory z puszki !! :)
(2012-12-06 13:49:35 - edytowano 2012-12-06 13:50:58) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
agawita
My zawsze sami robimy sosy, nawet nie wiem jak smakuja gotowe;)zrobienie samemu zajmuje max pol godziny( w zaleznosci jaki to sos)
(2012-12-06 13:50:09) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mirtilli
Ja sos robię sama od podstaw. W sumie to nawet nie muszę bo podczas robienia farszu sos sam się robi i wychodzi super. Z tym, że jest to czasochłonne bo pieczarki,pomidory, papryka, cebula, mięso mielone i inne dodatki każdy osobno podsmażam dodaję razem i doprawiam.

Podobne pytania