Kulinarnie - dziś też pytanie o JAJKO. katiuszka |
2014-10-17 09:53 (edytowano 2014-10-17 09:57)
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Dość często mam problem z obraniem jajka tak, żeby białko nie zostawało na skorupce.




Czy jest na to jakiś sposób?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

14

Odpowiedzi

(2014-10-17 11:05:56) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
Sole wode a po ugotowaniu wlewam zimna wode i w tej lodowatej wodzie opukije o garnek i potluczone w niej leza wszystko odchodzi idealnie
O.. ja nie zostawiałam. Może tak będę robić. Zwykle jednak mi sie śpieszy bo glodomory czekają ;-)
(2014-10-17 11:47:06) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
paulla0187
Kati ale to wystarczy na minute czy dwie zeby polezaly w tej wodzie
(2014-10-17 11:48:20) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
Kati ale to wystarczy na minute czy dwie zeby polezaly w tej wodzie
To przy następnym gotowaniu wypróbuję:-) Dziękuję.

Podobne pytania