tez to robie :) 
 
						
					
				Przygotowanie:
	Cukinię umyć, przekroić na pół, odciąć końcówki i wydrążyć miękką część miąższu (nie wyrzucać).
	Cebulkę posiekać i delikatnie zrumienić, dodać pokrojone pieczarki i razem smażyć kilka minut, następnie przełożyć do jakiegoś naczynia.
	Na tą samą patelnię wrzucić zmiażdżony czosnek i mięso mielone, cały czas mieszając dobrze podsmażyć. Dodać pokrojonego w kostkę pomidora i częściowo wydrążony miąższ z cukinii. Chwilkę razem poddusić, dodać usmażone wcześniej pieczarki, natkę pietruszki i dobrze doprawić (jak kazdy lubi - wariacje wg uznania).
	Cukinię faszerować mięskiem i piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 C.
	5 minut przed końcem pieczenia posypać serem żółtym.
	Podawać gorącą, posypaną natką pietruszki (jak ktos nie lubi, to byc nie musi).
	Smacznego :) 
Jest naprawde pyszna. Moja rodzinka byla zachwycona, chociaz normlanie do nowosci dzieci podchodza sceptycznie :) Zrobilam podwojna i losc i zniklo :)
 
		