• żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lollipop270

Bułki z pieczarkami :)

lollipop270|
vote-up

Dobra porada

Słaba porada

vote-down

BUŁKI Z PIECZARKAMI:
Pieczarki zetrzeć na tarce z grubymi oczkami - do garnka, przyprawić solą i pieprzem, poddusić z masłem. Ostudzić. Bułki kajzerki przekroić na pół (poziomo), wydrążyć środki, które należy dodać do pieczarek. Do pieczarek dodajemy również starty na grubych oczkach żółty ser. Przekrojone bułki moczymy na moment w mleku, napełniamy farszem, składamy i kroimy na pół (pionowo). Przygotowujemy je w panierce (mąka - jajko - bułka tarta) i smażymy na głębokim tłuszczu.

Komentarze
Wyświetlono: 1 - 4 z 4.

(2012-11-12 07:30) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87

badangel87

moga byc pyszne :) ale najlepsze jakie w zyciu jadłam sa w gorzowie w małej budce :) pychota :)

(2012-11-12 08:28) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
migrena

migrena

Szkoda, że ni edo piekarnika takie smaczności - głęboki olej mnie odstrasza ;) Ale połączenie sera, pieczarek to jest to co tygryski lubią najbardziej!