moga byc pyszne :) ale najlepsze jakie w zyciu jadłam sa w gorzowie w małej budce :) pychota :)

BUŁKI Z PIECZARKAMI:
Pieczarki zetrzeć na tarce z grubymi oczkami - do garnka, przyprawić solą i pieprzem, poddusić z masłem. Ostudzić. Bułki kajzerki przekroić na pół (poziomo), wydrążyć środki, które należy dodać do pieczarek. Do pieczarek dodajemy również starty na grubych oczkach żółty ser. Przekrojone bułki moczymy na moment w mleku, napełniamy farszem, składamy i kroimy na pół (pionowo). Przygotowujemy je w panierce (mąka - jajko - bułka tarta) i smażymy na głębokim tłuszczu.
moga byc pyszne :) ale najlepsze jakie w zyciu jadłam sa w gorzowie w małej budce :) pychota :)
Szkoda, że ni edo piekarnika takie smaczności - głęboki olej mnie odstrasza ;) Ale połączenie sera, pieczarek to jest to co tygryski lubią najbardziej!
Mniami
u mnie mówimy na to krokiety z bułki ;P