Może sobie zrobię dla Fasolinki, przełamiemy passę kiszonej kapusty i ogórków tym przepisem :P
 
						
					
				
	
	Składniki:
	- 200g mleka w proszku
	- 100g cukru
	- op. cukru waniliowego
	- 75g masła
	- pół szklanki wody
	- 200g mieszanki bakaliowej
	- 50g suszonego ananasa
	- 50g suszonej papai
	W małym garnku rozpuszczamy na niewielkim gazie masło, cukier i wodę, pod koniec rozpuszczania dodajemy cukier waniliowy. Dokładnie mieszamy i odstawiamy do lekkiego przestudzenia. W dużym naczyniu (garnku lub misce) mieszamy mleko w proszku i wszystkie bakalie i powoli, mieszając wlewamy do tego lekko ciepłą zawartość małego garnka. Bardzo dokładnie mieszamy i od razu przekładamy do lekko natłuszczonej formy dowolnego kształtu. Szczelnie owijamy folią i schładzamy najlepiej dobę.
Przepis zaczerpnięty z internetu - pychota ;)
Może sobie zrobię dla Fasolinki, przełamiemy passę kiszonej kapusty i ogórków tym przepisem :P
	Życzę smacznego 
 
		 
	
