nooo moje ulubione a połowia wiórek zostaje zjedzona zanim trafi na ciacho

Biszkopt
6 jajek
niecała 1 szklanka mąki pszennej
6 łyżki mąki ziemniaczanej
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa
1/2 litra mleka
1 szklanka cukru
1 łyżka mąki ziemniaczanej
2 łyżki mąki pszennej
25 dag margaryny
1 i 1/2 szklanki mleka zagotować. W pozostałym mleku rozpuścić cukier, mąkę ziemniaczaną i mąkę pszenną, a następnie wlać do gotującego się mleka i ugotować budyń. Ostudzić. Margarynę utrzeć na puszystą masę, cały czas ucierając dodawać porcjami budyń.
Smażone wiórki kokosowe
Na biszkopt wykładasz masę i wiórki, im więcej wiórek tym lepsze
Smacznego
nooo moje ulubione a połowia wiórek zostaje zjedzona zanim trafi na ciacho