Co na kolacje dla ponad rocznego dziecka? kalla |
2014-05-16 16:32
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Zazwyczaj były kaszki łyżeczka, ale od jakiegoś czasu próbuje mu dawać co innego, zazwyczaj jakaś kanapeczke z wędliną. Co innego dać bo brak mi pomysłów. Dodam, ze na noc i tak dostaje butlę.

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

6

Odpowiedzi

(2014-05-16 16:38:51) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
wszystko to co Ty jesz na kolacje,
kanapki, bułka, jajecznice, nalesniki, racuchy, ryz, kasza manna , twarozek, omleta ,
co tylko Ci do głowy wpadnie
Myślę, ze podarowałabym sobie racuchy czy naleśniki bo są bardziej ciezkostrawne ale reszta jak najbardziej.
(2014-05-16 16:39:08) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
karolcialondyn
płatki z mlekiem,kanapka z serem żółtym, jajecznica albo omlet,twarozek z rzodkiewka.
(2014-05-16 22:39:58) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
arletka1991
kanapka z serkiem jakimś naturalnym typu almette + może byc na to pomidor/ogórek świeży
kanapka z serem takim mlecznym, miękkim
płatki na mleku
kaszka manna z jakimś musem owocowym
serek wiejski/twarożek z drobno pokrojonymi warzywkami
pasta jajeczna na chlebku
jajecznica
jajko na półtwardo
ryż z jabłkami na mleku
(2014-05-17 13:43:18 - edytowano 2014-05-17 13:43:41) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
wszystko to co Ty jesz na kolacje,
kanapki, bułka, jajecznice, nalesniki, racuchy, ryz, kasza manna , twarozek, omleta ,
co tylko Ci do głowy wpadnie
Myślę, ze podarowałabym sobie racuchy czy naleśniki bo są bardziej ciezkostrawne ale reszta jak najbardziej.
moj czasami je i nie ma zadnych problemów z brzuszkiem.
mleko, troszke maki i jajko nie wydaje mi sie byc cięzkostrawne, smaze wogole bez tłuszczu ani kropelki wiec tymbardziej,
Nie powiesz mi, ze smazysz racuchy bez tłuszczu? Przecież są z głębokiego tłuszczu. Jak Ty to robisz? Jaka masz patelnię?

Podobne pytania