Co z tym rosołkiem:) zeby byl szklisty:) mamciax94 |
2013-04-23 20:46
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Hej powiedzcie mi co robicie zeby wasz rosół był szklisty:) ja próbowałam na popalonej cebuli i nic:) a wy jakie macie sposoby:)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

4

Odpowiedzi

(2013-04-23 21:09:04) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
natasza2004
Rosół nie może mocno się gotować. Musisz mieć gaz skręcony na min, żeby tylko lekko pyrkolił. Przy nalewaniu też go nie wzburzaj tylko delikatnie nabieraj chochlą.
(2013-04-23 21:36:26) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
tofinka
zajrzyj do poradnikow. pytalam tez o to
(2013-04-24 10:11:14) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nowaja
mi mama zawsze powtarzała że jesli będzie za duzy ogień to rosół będzie mętny przez mięso które się rozgotuje.

Podobne pytania