Czy udaje Wam się zrobić taką konsystencję zupek domowych jak te w słoiczkach? tofinka |
2013-04-23 21:39
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

bo mi nie..są milimetrowe grudki. Jak zrobic taką konsystencję? da się w ogole? uzywam blendera

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

8

Odpowiedzi

(2013-04-23 21:43:59) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sylwiag
tak, ja dolewam wodę w której się gotowały składniki, i jeszcze dodatkowo przy blendowaniu dolewam przegotowanej wody, i wychodzi mi taka sama konsystencja.
(2013-04-23 21:44:22) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
tofinka
mi nawet na opcji turbo nie wychodzi;/
(2013-04-23 21:57:44) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
martyna22
Mi też nie :/ próbowałam robić deserki w końcu się poddałam i robi je moja teściowa :P
(2013-04-24 07:13:41) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
narkoza
Mi wychodzą takie same. Tak jak dziewczyny piszą, jak są jakieś grudki, to dolewam trochę wody. Też na turbo ;)
(2013-04-24 09:28:21) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lilith
Ja malakserem osiągam konsystencje mega papki. blenderem niekoniecznie ;p

Podobne pytania