Domowe obiadki - pasteryzować czy mrozić ? pathwawa |
2013-07-09 23:19
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Moja córeczka skończyła 7miesiąc wcina obiadki,aż się uszy trzęsą :)Mam pytanie czy obiadki,które przygotowujecie dla swych szkrabów np.na 2-3 dni mrozicie czy pasteryzujecie? Słyszałam ,ze lepiej mrozić niż pasteryzować.

TAK-mrozić
NIE-pasteryzować

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

8

Odpowiedzi

TAK

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kati1804
kati1804
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
agix76
agix76
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
meziczka
meziczka
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marcelka089
marcelka089
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lilith
lilith

NIE

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sylwiag
sylwiag

Komentarze
Wyświetlono: 1 - 1 z 1.

(2013-07-10 11:57) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sylwiag

sylwiag

ja pasteryzuję i mam na jakies 3 tygodnie, a czemu niby mrożenie jest lepsze? ja wkładam słoiczki do lodówki i nic im się nie dzieje

Podobne pytania