Dziewczyny czym przyprawiacie barszcz czerwony? karolcialondyn |
2014-05-30 19:54 (edytowano 2014-05-30 19:57)
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

ewidentnie czegoś mu brakuje

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

10

Odpowiedzi

(2014-05-30 20:26:47) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
karolajnp88
moze dodaj troche cukru
(2014-05-30 20:32:49) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ona
troche cukru , troche octu ;) każdy tez ma inny smak "swojski" :)
(2014-05-30 21:06:02) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
migrena
Cukier, kwasek cytrynowy, magi, majeranek. Jeśli chodzi o czysty.
Taki z ziemniakami robię bez majeranku.
(2014-05-30 21:06:30) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
migrena
Niektórzy dodają imbir.
(2014-05-30 21:11:07) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamatomcia23
Ja gotuję normalnie najpierw rosół,a potem dodaję koncentratu krakusa, ale tak sporo bo uwielbiam jak barszcz jest taki kwaśniejszy i majeranek,ewentualnie pół łyżeczki cukru.
(2014-05-30 21:15:21) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamatomcia23
Nosz kurde ale mi smaka narobiłaś,ja uwielbiam barszcz czerwony a najlepiej z uszkami lub jakimiś pierożkami z mięskiem,mm normalnie jutro robię barszcz! :D
(2014-05-30 23:40:05) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
karolcialondyn
Nosz kurde ale mi smaka narobiłaś,ja uwielbiam barszcz czerwony a najlepiej z uszkami lub jakimiś pierożkami z mięskiem,mm normalnie jutro robię barszcz! :D
z uszkami mojej babci,najlepszy,uwielbiam:)!!
(2014-05-31 08:12:57) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
verrerie
Ja dodaje troche galki muszkatalowej, bez tego dla mnie bez smaku.

Podobne pytania