Najpierw mikserem ubijach białka ze szczypta soli, jak się ubija to wsypujesz cukier i zmniejszasz na 3 tak chwile az nabierze białego koloru i zwalniasz na 1 i dodajesz zółtka chwile czekasz i mąke tortową i kartoflankę. Biszkopt zawsze musisz czyms skropic bo on zawsze troszke opadnie i bedzie suchawy. Aha pieczesz na 180 stopni, tradycyjnie 15-20 min(ja tak pieke w swoim piecu)
Odpowiedzi
Najpierw mikserem ubijach białka ze szczypta soli, jak się ubija to wsypujesz cukier i zmniejszasz na 3 tak chwile az nabierze białego koloru i zwalniasz na 1 i dodajesz zółtka chwile czekasz i mąke tortową i kartoflankę. Biszkopt zawsze musisz czyms skropic bo on zawsze troszke opadnie i bedzie suchawy. Aha pieczesz na 180 stopni, tradycyjnie 15-20 min(ja tak pieke w swoim piecu)