Gotowanie dań dla Malucha z mięsem i rybą - kwestia techniczna. wabik |
2013-05-13 10:49
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Gotujecie większy kawałek mięsa i ryby i dzielicie na porcje na każdy dzień czy codziennie mały kawałek taki w sam raz do jednego posiłku? Dopiero zaczynamy wprowadzać i nie wiem jak to zorganizować.
Poza tym ile mogę trzymać w lodówce ugotowane mięsko dla Małej?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2013-05-13 10:53:26) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roksana
Rybe dla malej zawsze przygotowuje w piekarniku potem dziele na kawalki i zamrazam. Mieso tez mam poporcjonowane dla niej w zamrazalniku i tylko wyciagam codziennie i gotuje :)
(2013-05-13 10:54:57) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marcelka089
mięsko i rybę zawsze mam podzielone na porcje do jednego gotowania. obecnie gotuję synkowi na 2 dni. ugotowany obiadek staram się trzymać nie dłużej niż 24 h w lodówce, dlatego drugą porcję obiadku zawsze mrożę.

Podobne pytania