Odpowiedzi

Jak to est z tym mrożeniem? po prostu zamrozić i już ?
Ja zrobiłam sernik na zimno z normalnym białym serem ze sklepu, nie mieliłam bo nie mam maszynki tylko miksowałam do upadłego, ale troche grudki zostaly. Ale w smaku byl rewelacyjny, zastanawiam sie jednak czy następnym razem kupic ser w wiaderku czy nie straci smaku.
Jak to est z tym mrożeniem? po prostu zamrozić i już ?
Z wiadarka w smaku jest gorszy... Ja tez nie miele, wolę jak są grudki :)
Jak to est z tym mrożeniem? po prostu zamrozić i już ?


Ja zrobiłam sernik na zimno z normalnym białym serem ze sklepu, nie mieliłam bo nie mam maszynki tylko miksowałam do upadłego, ale troche grudki zostaly. Ale w smaku byl rewelacyjny, zastanawiam sie jednak czy następnym razem kupic ser w wiaderku czy nie straci smaku.
Jak to est z tym mrożeniem? po prostu zamrozić i już ?
Z wiadarka w smaku jest gorszy... Ja tez nie miele, wolę jak są grudki :)Jak to est z tym mrożeniem? po prostu zamrozić i już ?
Mozna kupic normalny twarog juz zmielony w kostkach. Te z wiaderka czesto maja rozne dodatki i zageszczacze, wiec trzeba poczytac sklad.
zrezygnowałam z wiaderka, wole 100% sera ;)