Kulinarnie. Proszę o przepis na... kamciosik |
2014-04-01 13:49
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

....wątróbkę.
Od kilku dni chodzi za mną chęć na wątróbkę. ostatni raz jadłam jako dziecko i mi chyba nie smakowała bo od tamtego czasu nie jadłam. Rodzicielka mówi,że nie umie dobrej zrobić :( Więc proszę o sprawdzone przepisy. Z góry dziękuję :)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

7

Odpowiedzi

(2014-04-01 13:52:59) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
poducha
ja osobiscie nie lubie ale slyszalam ze obtacza sie tylko w mace i na patelnie, dusic z cebukla i jablkiem a solic dopiero na koniec zeby nie byla twarda
(2014-04-01 13:54:54) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kamciosik
ja osobiscie nie lubie ale slyszalam ze obtacza sie tylko w mace i na patelnie, dusic z cebukla i jablkiem a solic dopiero na koniec zeby nie byla twarda
Ja nie wiem czy lubię będę sprawdzać ;) z jabłkiem tego nie słyszałam.
(2014-04-01 14:05:17) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kamciosik
ja osobiscie nie lubie ale slyszalam ze obtacza sie tylko w mace i na patelnie, dusic z cebukla i jablkiem a solic dopiero na koniec zeby nie byla twarda
moja mama tak robi, pychota :)
a ile tego jabłka dać? bo cebulka duszona to lepiej więcej niż mniej
(2014-04-01 14:10:22) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
poducha
ja osobiscie nie lubie ale slyszalam ze obtacza sie tylko w mace i na patelnie, dusic z cebukla i jablkiem a solic dopiero na koniec zeby nie byla twarda
moja mama tak robi, pychota :)
a ile tego jabłka dać? bo cebulka duszona to lepiej więcej niż mniej
Rob na oko, tak zawsze najlepiej wychodzi.
(2014-04-01 17:25:41) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
milka88
Ja zawsze daje na chwile do mleka np pół godziny, smaze tez w mące- najwazniejsze solimy na sam koniec bo bedzie twarda.
(2014-04-01 18:13:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ninia181
oczyszczam, obtaczam w mące (ale nie zawsze) podsmażam cebulę wrzucam wątróbkę i duszę chwile..potem jak chce miec tylko smażoną to dodaje pieprz sól vegetę i majeranek a jak chce z sosem dodaje wody ok szklanki i zaciągam wodą z mąką i duszę jeszcze chwile

Podobne pytania