Makaron np. pene + grillowane warzywa wcześniej otoczone np oregano i oliwą (papryka, cukinia, bakłażan). Makaron i warzywa poktojone w paski oprawione solą i pieprzem do smaku i oliwą. Pyszotka jak dla mnie :p
(2014-04-18 15:43:59)
cytuj
Makaron nadziewany miesem takie niby uszka(on ma swoja nazwę ale nie pamietam jaką), gotuje sie wg przepisu. Ogorek zielony świezy i por-pokroić w kostkę. Makaron ugotować aldente i wycedzić, ostudzić(makaron nasiaknie majonezem i musi być niedogotowany żeby nie zrobiła sie papka). Wrzucic wszystko do miski. Przyprawić sosem winiary włoskim-nie robic tak jak w przepisie tylko posypac na produkty w misce, dodać majonez i wymieszać.
Ja zazwyczaj robie dwie porcje bo u mnie w jeden dzień i jest zjedzone :) Wlaśnie narobiłam sobie ochote i chyba muszę zrobić. Mmmmm... uwielbiam