jak skończysz ekspozycję na gluten to już możesz od razu podać całą miskę manny, ja daję co kilka dni, bo uważam, że np. owsianka czy jaglanka jest zdrowsza niż manna
2014-01-29 09:28
|
1. od kiedy zaczełyście dodawać żółtko do obiadków? a od kiedy masło/oliwę z oliwek? czy na przykład mogę dodać do jednego obiadku i żóltko i trochę masła?
2. niedługo skończymy ekspozycję na gluten. co dalej? powinnam wtedy dawać córce codziennie jakąś kaszkę glutenową w większych ilościach?
Napiszcie jak to u was wyglądało bo szczerze mówiąc trochę się w tym gubię :)
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
jak skończysz ekspozycję na gluten to już możesz od razu podać całą miskę manny, ja daję co kilka dni, bo uważam, że np. owsianka czy jaglanka jest zdrowsza niż manna