Pytanie kulinarne-swojskie frytki aneta31 |
2013-01-18 10:44
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Dziewczyny czy jak obiorę ziemniaki to mogę je wsadzić do piekarnika?Czy zrobią się z nich frytki?Wiecie takie jak kupuje się w sklepie-frytki do piekarnika:)Czy,któraś tak próbowała?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

10

Najlepsza odpowiedź!

(2013-01-18 10:51:37) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luty2013
W piekarniku Ci się tylko wysuszą, a do podsmażenia potrzebny jest tłuszcz :)

Odpowiedzi

(2013-01-18 10:47:36) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aga77
Nie próbowałam tak nigdy. Wiem, ze te kupne do piekarnika sa najpierw podsmażane.
(2013-01-18 10:49:39) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aneta31
Nie próbowałam tak nigdy. Wiem, ze te kupne do piekarnika sa najpierw podsmażane.
Nie chcę robić we frytkownicy tylko inaczej i tak się zastanawiam,kupne są pyszne tylko te co lubię kosztują 8zł a muszę mieć dwie paczki więc ineres jak cholera.Frytki stoją i czekają:)
(2013-01-18 10:50:28) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
justyna8411
upieką się ale będą trochę suche,ja np kroje ziemniaki w ćwiartki posypuję ulubionymi przyprawami,możesz dodać cebulkę itp. itd. dodaję trochę oleju i wychodzą super zapiekane ziemniaczki:)
(2013-01-18 10:51:33) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roslina28
Nie probowalam nigdy , zawsze smażyłam na patelni :)
(2013-01-18 10:51:37) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luty2013
W piekarniku Ci się tylko wysuszą, a do podsmażenia potrzebny jest tłuszcz :)
(2013-01-18 10:55:31 - edytowano 2013-01-18 10:56:20) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aneta31
W piekarniku Ci się tylko wysuszą, a do podsmażenia potrzebny jest tłuszcz :)

Ale czy te kupne są na tłuszczu?chyba nie.Ale tak jak piszecie jest duże prawdopodobieństwo,że będą suche:( nic innego mi nie pozostaje jak frytkownica:(
(2013-01-18 11:10:43) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
poducha
zrobia sie, najlepiej polozyc na folie aluminiowa, polac oliwa z oliwek, posypac cebulka czosnkiem i przyprawami, piec w 250 stopniach, beda takie prawdziwe naturalne ziemniaczki
(2013-01-18 12:23:43) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
asd90
Ja tak robiłam, przyprawiłam, dodałam masełka, owinęłam folią i wyszły super :)

Podobne pytania