Risotto-kulinarnie. Może ktoś mi pomoże? mamaoskara |
2014-02-10 13:35 (edytowano 2014-02-10 15:08)
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Właśnie nastawiłam torebkę ryżu i wsypałam mrożonki na patelnie ile bulionu powinnam zrobić? Mam 750g warzyw i jedną torebkę ryżu.

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2014-02-10 13:46:07) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lilith
ja dziś też robię ;d i robię zawsze 'sos' na oko ;p
(2014-02-10 13:47:07) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamaoskara
To to samo co risotto? ;) ja robię na oko najczęściej ;)
To ja pewnie przekręciłam ;P

Podobne pytania