Każda możesz zrobic z czym bys nie chciała :) Ja robię prosta: śledz, cebula, koperek świezy, sledz, cebula, koperek i zalewam olejem żeby pływały. Robie tez sledz z ogórkiem korniszonym i robie w majonezie z łyzka śmietany. Możesz zrobić śledz, papryka konserwowa, pieczarki konserwowe, ogorek konserwowy, cebula plus przecier łyżkę-dwie plus keczup łyzkę-dwie. Możesz zrobic z groszkiem zielonym, cebulą, kukurydza, czerwona fasola i tez oleju troszke. W sosie musztrdowym(smietana z musztardą)z cebulką.Jest tego troszkę, a ja lubie w kazdej postaci :)
(2015-12-10 14:24:44)
cytuj
Jak kupie matjasy to mocze je tal ok 30 min bo nie lubie takich bezsmaku. Potem płukam i sprawdzam, ewentualnie jeszcze w nowej wodzie mocze z 15 min..