2014-04-13 20:03 (edytowano 2014-04-13 20:04)
|
zamiast wprowadzania ekspozycji na gluten?
bo niektóre słoiczki po 5 miesiącu mają w sobie już gluten
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi


z tego co zauważyłam Hipp ma gluten po 5 miesiącu, i właśnie nie wiem czy mogę podać np, pół słoiczka czy lepiej nie.
pisałam do hippa z prośbą o informację ile słoiczka będzie odpowiadało ilości glutenu zalecanej przy ekspozycji. odpisali ze około 1/3.

z tego co zauważyłam Hipp ma gluten po 5 miesiącu, i właśnie nie wiem czy mogę podać np, pół słoiczka czy lepiej nie.
Tak to się właśnie tyczyło słoiczków z Hippa, dostałam od nich poradniki i z tego co pamiętam odpowiadało to pół łyżeczki glutenu.
z tego co zauważyłam Hipp ma gluten po 5 miesiącu, i właśnie nie wiem czy mogę podać np, pół słoiczka czy lepiej nie.
Tak to się właśnie tyczyło słoiczków z Hippa, dostałam od nich poradniki i z tego co pamiętam odpowiadało to pół łyżeczki glutenu.