inny temat zupa fasolowa. badangel87 |
2012-09-06 12:26
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

sorki ze tu ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi;) gotuje zupe fasolowa. mam takie składniki: żęberka kosci wedzone i boczek.teraz gotuje mi sie fasola (noc sie moczyła) i kiedy mam te kosci wrzucic? tzn najpierw te wedzone czy zeberka? a boczek na koniec podsmazyc tak? i jeszcze mam zasmazke zrobic? i kiedy włoszczyzne? heh glupie pytanie ale nie wiem co kiedy dodawac :P

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2012-09-06 12:30:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
szalonamatkax
do gotujacej wody włozyc kosci i włoszczyzne pogotowac dodac fasole i przyprawy gotowac z tymi wedzonymi koscmi tez mozesz teraz włozyc jak juz bedzie prawie miekka fasola dodac ziemniaki i ten boczek i na koniec zasmazka i jeszcze doprawic do smaku:)mniam
(2012-09-06 12:33:35) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87
no ale chyba te zeberka beda sie krócej gotowac od fasoli? to najpierw fasola czy zeberka z włoszczyzna?
(2012-09-06 12:36:23) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
szalonamatkax
no ale chyba te zeberka beda sie krócej gotowac od fasoli? to najpierw fasola czy zeberka z włoszczyzna?
zeberka mozesz wyciagnac jak nie chcesz zeby sie tak długo gotowały mój je obgryza ja ich nie jem:)

Podobne pytania