kiedy całe jajko? jajecznica? maartuchaa |
2013-08-29 21:22
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Zainspirowana pytaniem Gosi, o to co jedzą na śniadanie wasze 8-9 miesięczniaki, zauważyłam, że padały odpowiedzi jajeczniczka... no właśnie, ja się pytam od kiedy całe jajko, bo my dalej na połowie żółtka lecimy.

I pytanie dodatkowe, jak już, to jak taką jajeczniczkę przygotowujecie?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

7

Odpowiedzi

(2013-08-29 21:24:33) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
yummymummy
11 i 12 miesięczniaki mogą już jeść całe jaja, jajeczniczkę maluchom podobno najlepiej robić na parze :)
(2013-08-29 21:26:30) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lilith
ja dawałam jajecznice od 9,5 miesiąca. Robie tak: trochę wody i oliwy i jajko... Wcześniej robiłam na "parze" (garnek z wodą jajecznica w miseczce), ale długo szło...
(2013-08-29 21:45:56) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
karolcialondyn
Od 10mż robilam jajecznice na parze, po roczku juz na maśle.
(2013-08-29 22:00:21) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sylkaaaaaaaa
od 8 msca jej daje całe jajo :) albo gotowane albo jajeczniczka ( jedno jajco roztrzepane smażone na masełku) ostatnio jadła nawet jajecznice z paróweczką :)
(2013-08-29 22:20:56) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
gossska87
a w sumie to nawet nie wiem o co chodzi z tym jajkiem dlaczego tylko polowa pozniej cale pozniej z bialkiem.. ;) dzis jej zrobilam na maselku lekko poddusilam .. w sumie to nie wiem czy dobrze ,ale jadla az sie uszy trzesly ..
(2013-08-29 22:28:06) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
natalia22
w 11 miesiącu jadła już na masełku całe jajko(jajecznica)dodaję wody zawsze bo jest bardziej delikatna,mniej zbita.
(2013-08-29 22:39:38) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
arletka1991
Moja od 11ego. Najpierw robiłam na parze, ale od jakiegoś czsu robie na maselku i patelni :P

Podobne pytania