kup schabik albo karkowke i upiecz sama w piekarniku , bedziesz miec pewnosc ze 100% mięska , musze powiedziec ze sie przyzwyczailam do tego i raz w tygodniu robie sama taki kawal miecha , nawet pasztet czy mielonke sama robie , nie jest czasochłonne bo tylko wrzy=ucasz do piekarnika i samo sie robi , i wychodzi taniej niz sklepowe wedlinki .
(2013-11-04 22:26:33)
cytuj
Młoda ma ponad 9,5 miesiąca, dopiero jakieś kilka dni temu podałam kanapeczkę z drobiową szynką, ale tylko raz :) U mnie raczej nie jada się wędliny, a dla małej tylko nie będe kupować bo i tak średnio jej to smakowało :P
(2013-11-04 23:31:32)
cytuj
Moja uwielbia szybkę, ale jadą ją jakoś od połowy 10miesiaca - wcześniej nie umiał gryzc ;)
A więc kupuję tylko dobre szynki, tak myślę, bo minimum 95%mięsa muszą miec i to jest kurczak albo indyk, więc chudziutkie mięsko.
Czasami teśc piecze takie swoje szynki w piekarniku, jak już tu dziewczyny wspomniały i nam daje ;P