kasiulah mi Mąż robi pomidorówkę, tylko bez "zabielania" śmietaną czy mlekiem, tylko koncentrat, 2 łyżki ryżu brązowego + podudzie z niej gotowane, już parę razy się sprawdziło.... A jak zabielił jogurtem naturalnym, to już się nie sprawdziło.... madelka flaczki od Mamusi :-), bigos zresztą też :-) Wiem, że na bank żadnych zasmażek nie daje, rosół na karczku bodajże wołowym i kurczaczku.... Potem te mięsko wołowe wyrzuca, kurczaczka daje do flaczków + flaczki wołowe! Ja po 1,5flaczarki powiedzmy bez chleba po godz miałam cukier 75, więc od razu gruszeczkę sobie zjadłam. I to nie, żebym sam rosół jadła, tylko i z mięskiem!!! Aż 3 dni pod rząd jadłam, bo tak się sprawdził, a też uwielbiam!!! Zauważyłam, że jak mam cukier poniżej 100, to jest mi niedobrze..... Też tak macie??? Czy tylko spać się chce Wam, jak za niski cukier?
