a wiec tak roladka
kupujemy folie
szynke cguda najlepiej jak najbardziej obszerna (szeroką)
ser biały chudy
jajka
tuńczyk
zioła wg uznania
koperek
mozna otreby
to do pierwszej fazy
bo w drugiej mozna dodoac paryke czewona ogórka w kosteczke jest smaczniejsze lub orzechy właskie
folie rozkładamy na stle dł dowolna na niej układamy szynke jak na zdjeciach
ze skadnikówł robimy farsz tylko ja jajk przekładałam
i na szynke kładziemy łyżka farsz i jajko uciete w plasterek farsz i jajako
jak tak zrobimy to zawijamy jak rolade tylko pamietajmy ze szynka musi owinac farsz tak jak na zd
robimy to w nocy bo musi być w lodówce rano wstajemy kroimy w plasterki dowolna ilosc i robimy sosik jogurtowo musztardowy
do 2 fazy lepsza w smaku bo mozna warzywa
smacznego:)))