A robicie risotto?
Najbardziej aktywne
Komentarze
Wyświetlono: 201 - 210 z 267.
To moze golabki bez zawijania
Czesto robię spaghetti. Gołąbki bez zawijania... dodaje sie do nich taki fix, tak?
Jak zostaniesz przy mielonych do do nich jak dodasz ugotowany ryż to wyjdzie Ci ich więcej, a i smak odrobinę inny jest ;) Ja tak zawsze robię :) Z mielonego możesz zrobić jeszcze lazanie ;)
nie wiesz co ja jak robie to z wlasnym sosem
- mieso mielone
ugotowany ryz
ok. 400 g. posiekanej kapusty ( moze byc biala albo pekinska)
jajko
sol
pieprz
olej do smazenia
sos
wlewam wode do garnuszka gotuje dodaje kostke rosolowa , jak to sie zagotuje dodaje koncentrat pomidorowy przyprawiam do smaku sola pieprzem cukrem , jak podsmaze golabki wrzucam je do sosu i podgotowuje ok 15-20 minut . Zeby sos zgestnial dodaje make+wode , ewentualnie na talerzu dodaje smietane . Podaje z ziemniakami albo ryzem
a może lazania? my lubimy makaron zapiekany z mielonym i sosem pomidorowym
Darioszka, wez przepis od Mamy pls
Asiu, a ile ryzu i mielonego?
500g mielonego miesa
200g ryzu
Dziekuje Asiu, sprobuję zrobić . Juz sobie drukuję.
Darioszka
czekam pozniej na relacje czy smakowalo :) u mnie to rartyas i zawsze starcza na 2 dni :)