przygotowanie mm zajczyk |
2012-03-14 12:39
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

może to banalne pytanie ale zastanawiam się dlaczego mm trzeba podać bezpośrednio po przygotowaniu a nie można np. za 2-3 godziny? stosujecie się do tej zasady?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

2

Odpowiedzi

(2012-03-14 12:51:21) cytuj
Bo w temp.pokojowej w mleczku namnażają się bakterie.Przygotowanie mm jest tak banalnie proste że nie trzeba tego robić na 'zaś'.Ja się stosuję:)
(2012-03-14 13:11:14) cytuj
Bo mieszkasz w Polsce , rodziłam w Uk i tutaj mówią że można podać do 4 godzin po przyrzadzeniu , a jak trzymasz w lodówce to do 8 . Tutaj np matki przyrzadzaja na noc butelke mleka i w nocy wyciagaja z lodówki i odgrzewaja w mikrofali .

Podobne pytania