Odpowiedzi
ciasto robisz jak na naleśniki tylko ciut gęstsze, dodajesz trochę soli, szczyptę sody oczyszczonej i małą nie pełną łyżeczkę proszku do pieczenia i cynamonu oraz bardzo dużo jabłek, pokrojonych w takie średnie plasterki. U mnie mąż jak nigdy nie lubił racuchów bo u niego zawsze inaczej się robiło tak moje uwielbia i sam prosi często, żebym zrobiła.
przepis identyczny jak mój :)
http://www.mojewypieki.com/przepis/racuchy-drozdzowe
ciasto robisz jak na naleśniki tylko ciut gęstsze, dodajesz trochę soli, szczyptę sody oczyszczonej i małą nie pełną łyżeczkę proszku do pieczenia i cynamonu oraz bardzo dużo jabłek, pokrojonych w takie średnie plasterki. U mnie mąż jak nigdy nie lubił racuchów bo u niego zawsze inaczej się robiło tak moje uwielbia i sam prosi często, żebym zrobiła.
ja robie prawie tak samo tylko jabłka tre na tarce o grubych oczkach :)