Alergia na gluten..i co dalej? mambalabamba |
2015-12-21 19:15
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Zaczynam rozszerzac córce diete. Podalam jej pol lyzeczki kaszki manny dwa dni pod rzad..Po drugim dniu pojawily sie krostki (drobna kaszka) na czole i na skroniach. Czy to sugeruje alergie na gluten?Co dalej mam robic? Jak rozszerzac jej diete? Czy mam zaczac wprowadzac normalnie warzywa

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

2

Odpowiedzi

(2015-12-21 19:25:29) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien
Przerwij wprowadzanie glutenu, poczekaj aż zejdzie wysypka i podawaj warzywa. W ogóle najpierw chyba się podaje warzywa, ja przynajmniej tak robiłam. Po jakimś czasie znowu spróbuj z kaszką manną, może jest po prostu za wcześnie

Podobne pytania