2014-01-19 09:29 (edytowano 2014-01-19 10:07)
|
Oczywiście poza barszczykiem. Mam na myśli buraczki jako surówkę. Gotujecie je przed czy po starciu na tarce? Jak doprawiacie? Corcia nie je ani masła , ani smietany....
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
Ja swego czasu dawała córce starte świeże buraki ze startym jabłkiem ze względu na sok
Ale gotowane.. prawda? I jak je gotowałaś Silver?
Ja swego czasu dawała córce starte świeże buraki ze startym jabłkiem ze względu na sok
Ja podobnie tylko wcześniej gotuje całe razem ze skórką. Obieram i ścieram już po ugotowaniu. Czasami dodaje też tartą gotowaną marchewkę.
Ja swego czasu dawała córce starte świeże buraki ze startym jabłkiem ze względu na sok
Ja podobnie tylko wcześniej gotuje całe razem ze skórką. Obieram i ścieram już po ugotowaniu. Czasami dodaje też tartą gotowaną marchewkę.