2013-05-13 12:38
|
Odpowiedzi
TAKNikt jeszcze nie głosował |
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 7 z 7.
(2013-05-13 12:43)
zgłoś nadużycie
(2013-05-13 12:51)
zgłoś nadużycie
Ja warzywny robię do jarzynowej i rosołku, rosół na mięsie mi śmierdzi, ewentualnie tylko na piersi bym robiła..
(2013-05-13 12:53)
zgłoś nadużycie
Warzywny robię do zupy marchewkowej z ryżem:) albo właśnie do jarzynowej,czy też do kartoflanki,czasami małej gotuję zupkę z buraczków bez mięska.
(2013-05-13 12:54)
zgłoś nadużycie
Babcia moja,a prababcia Basi ma młode gołąbki,także rosołek jest mega pyszny:P tylko trzeba długo gotować min 1h żeby mięsko było miękkie.
(2013-05-13 13:43)
zgłoś nadużycie
ja warzywny robię to większości zup oprócz rosołu, pomidorowej, gulaszowej- reszta jest na wayrzywnym ( jem tylko drób i ryby )
(2013-05-13 13:43)
zgłoś nadużycie
aaaa rozpędziłam się - tak robie dla siebie i partnera ale dla dziecka tez zmaierzam
(2013-05-13 16:50)
zgłoś nadużycie
Ja w ogole nie robie na wywarze, dodaje ugotowane mieso potem