Farsz do pierogów ze szpinakiem anastazja787 |
2015-11-05 12:49
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Powiedzcie mi jak go robicie? Bo jadłam takie pierogi wiele razy, ale sama nigdy ich nie robiłam. Co do niego dajecie, oprócz szpinaku oczywiście? ;)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2015-11-05 12:55:45) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lolla
Ja robiłam kilka razy i wyszły nawet nie złe. Brałam kurczaka (albo takiego z zupy albo specjalnie pierś gotowałam z przyprawami), szpinak (tylko nie wiem jakiego będziesz używała czy świeżego czy mrożonego), czosnek i ser feta. To wszystko razem blenderowałam,dodawałam jajko i gotowe.Tylko musisz uważać na fetę bo jest słona i farsz też może wyjść za słony.
(2015-11-05 13:06:33) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anastazja787
Dzięki dziewczyny! Już wiem wszystko :) Jeszcze tylko skocze po fete do sklepu i zabieram się za robotę :)

Podobne pytania