2013-12-16 15:59 
        |
         
        
        
    http://lifestyle.wp.tv/i,Lososie-hodowlane-moga-zwierac-toksyny,mid,1366063,index.html?ticaid=611da0#m1366063
TAGI
            
                                Brak tagów, bądź pierwsza!
                
                    
                                    
        Odpowiedzi
				
    
    
W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... 
				
				
									
    
    
W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... Trzeba trafić na dobry sklep rybny nie podlegający pod sieciówkę.
Też unikam ryb mrożonych bo patrząc na opakowanie można dostrzec że ryba zapakowana i mrożona była 2 lata wcześniej bynajmniej tak trafiła moja siostra kiedyś
				
    
    
W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... Trzeba trafić na dobry sklep rybny nie podlegający pod sieciówkę.
Też unikam ryb mrożonych bo patrząc na opakowanie można dostrzec że ryba zapakowana i mrożona była 2 lata wcześniej bynajmniej tak trafiła moja siostra kiedyś
				
    
    
W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... Trzeba trafić na dobry sklep rybny nie podlegający pod sieciówkę.
Też unikam ryb mrożonych bo patrząc na opakowanie można dostrzec że ryba zapakowana i mrożona była 2 lata wcześniej bynajmniej tak trafiła moja siostra kiedyś
				
    
    
				
    
    
Dlatego na nie mogę narzekać na brak ryb w naszym jadłospisie :-)
            

            
            
            
