
2013-12-16 15:59
|
http://lifestyle.wp.tv/i,Lososie-hodowlane-moga-zwierac-toksyny,mid,1366063,index.html?ticaid=611da0#m1366063
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi

W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ...
W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... Trzeba trafić na dobry sklep rybny nie podlegający pod sieciówkę.
Też unikam ryb mrożonych bo patrząc na opakowanie można dostrzec że ryba zapakowana i mrożona była 2 lata wcześniej bynajmniej tak trafiła moja siostra kiedyś

W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... Trzeba trafić na dobry sklep rybny nie podlegający pod sieciówkę.
Też unikam ryb mrożonych bo patrząc na opakowanie można dostrzec że ryba zapakowana i mrożona była 2 lata wcześniej bynajmniej tak trafiła moja siostra kiedyś

W sklepie rybnym kupuje każdą rybę, nie kupuje w supermarketach. Pytam o pochodzenie ryby jak również w przypadku makreli czy jest wędzona na ciepło czy zimno bo to też ma wpływ. I nie objadam się tuńczykiem mimo że bardzo lubię z nim pastę rybną ale wiem że w ich mięsie jest wiele metali ciężkich w tym nawet rtęci
Właśnie sie zastanawiam czy rzetelnie informują o pochedziu ryby ... Trzeba trafić na dobry sklep rybny nie podlegający pod sieciówkę.
Też unikam ryb mrożonych bo patrząc na opakowanie można dostrzec że ryba zapakowana i mrożona była 2 lata wcześniej bynajmniej tak trafiła moja siostra kiedyś


Dlatego na nie mogę narzekać na brak ryb w naszym jadłospisie :-)