a po drugie lepiej zawekować obiadek niż mrozić, zawekowany dłużej postoi i będzie 100 razy smaczniejszy niż rozmrażany
Odpowiedzi
a po drugie lepiej zawekować obiadek niż mrozić, zawekowany dłużej postoi i będzie 100 razy smaczniejszy niż rozmrażany
Gotuję na kilka dni, używam takich pojemników do zamrażania http://allegro.pl/zestaw-avent-20x-pojemniki-via-180-240-pojemnik-i3536859399.html jedzonko można trzymać w zamrażalniku 3 miesiące, ja trzymam kilka dni po czym gotuję kolejne, po rozmrożeniu i podgrzaniu moje obiadki są równie smaczne jak zaraz po ugotowaniu.
dzięki za odpowiedź która mnie interesowała
Gotuję na kilka dni, używam takich pojemników do zamrażania http://allegro.pl/zestaw-avent-20x-pojemniki-via-180-240-pojemnik-i3536859399.html jedzonko można trzymać w zamrażalniku 3 miesiące, ja trzymam kilka dni po czym gotuję kolejne, po rozmrożeniu i podgrzaniu moje obiadki są równie smaczne jak zaraz po ugotowaniu.
dzięki za odpowiedź która mnie interesowałaTeż kiedyś pytałam o mrożenie obiadków i niestety zamiast konkretnej odpowiedzi spotkałam się z komentarzami typu "mrożone obiadki są fuj"... Moje są smaczne i synek zjada z apetytem :)