Jak robicie farsz do ruskich? «konto zablokowane» |
2013-01-21 11:39
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

j.w

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

7

Odpowiedzi

(2013-01-21 11:48:24) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
grejfrutowa
Gotuję ziemniaki dzień wcześniej, a przed lepieniem dodaję sera(staram się, żeby było go więcej niż ziemniaków), smażoną cebulę, przyprawiam solą, pieprzem i papryką(słodka wymieszana z ostrą, ale tylko troszkę). Zagniatam farsz i gotowe
(2013-01-21 11:48:52) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dorota1983
Proste jak drut i zależy na jaką ilość -ja zawsze robie ponad 100 zeby zamrozić i miec awaryjnie jak nie chce mi sie któegoś dnia robić obiadu. Obieram gar ziemniaków, sole 2 łychy, gotuje (tak zeby nie przegotować, nawet takie lekko twardowate jak są to jest ok), odcedzam tłuke, jak troche przestygną to dodaje 1 kg twarogu(ale nie do końca bo twaróg bedzie sie zle łączył z ziemniakami), na patelni mam juz przygotowaną podsmażoną cebulkę (ze 4 średniej wielkości) i dodaję do farszu. Pieprzę, dosalam, próbuje i wsio;)
(2013-01-21 11:51:43) cytuj
Gotuję ziemniaki dzień wcześniej, a przed lepieniem dodaję sera(staram się, żeby było go więcej niż ziemniaków), smażoną cebulę, przyprawiam solą, pieprzem i papryką(słodka wymieszana z ostrą, ale tylko troszkę). Zagniatam farsz i gotowe
Robię identyko ;) haha
(2013-01-21 12:14:25) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
malenstwo1993
ziemniaki dzień wcześniej ugotowane, ser półtłusty najlepiej, podsmażana cebulka w kosteczkę i do tego kiełbasa cienka w pętku też podsmażana (tylko nie za dużo jej) no i wiadomo sól, pieprz i vegety troszkę do smaku
(2013-01-21 13:07:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
pawlakboj
jaki wstyd ! nie umiem robic pierogow :(
(2013-01-21 13:24:45) cytuj
jaki wstyd ! nie umiem robic pierogow :(
Ja z ręką na sercu ruskich w życiu nie robiłam :P
Z mięsem, z kapustą i grzybami, z truskawkami tak, ale ruskich...nigdy :)
(2013-01-21 15:57:09) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
martynka1984
ugotowane ziemniaki, ser biały (nie mniej niż ziemniaków, a najlepiej więcej), zasmażana cebula, sól i pieprz

Podobne pytania