Jak to zrobić w czasie przyjęcia urodzinowego, żeby to miało ręce i nogi? tofinka |
2013-10-24 12:33 (edytowano 2013-10-24 12:34)
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

niedlugo roczek. Planuję podać kolację na ciepło o godz. 18.00.

Godzinę pozniej postawic tort i slodycze.



a moja kumpela (mini master chef) pisze mi, ze powinnam najpierw o 18.00 postawic tort i slodycze i zaproponowac kawe, herbate...a potem obiad po 1-2 godzinach.



Więc juz zglupialam, co lepsze...

Jak ich nakarmię slodkim, to jak beda mieli siłę i miejsce w zoladku na obiad? Moze poczuja sie, urazeni tym, ze przywykli, ze najpierw sie podaje cos do jedzenia cieplego, moze przyjda na glodniaka, a zastana slodkie?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

22

Odpowiedzi

Bądź pierwszą osobą, która udzieli odpowiedzi!

Podobne pytania