Jaka ryba na obiad? boszka89 |
2017-01-21 01:36
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Jak serwowac rybe na obiad bez wyrzutow sumienia? Tzn. zeby bylo zdrowo. Kupilam na jutro mirune i tak czytajac w internetach odechcialo mi sie jej.. chociaz czytajac to zadnej nie powinno sie jesc w mojej ulubionej formie, czyli smazonej w panierce (mniam, smak dziecinstwa) :) . A Wy jak przygotowujecie ryby na obiad?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

5

Odpowiedzi

(2017-01-21 07:44:03) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
evvka84
Ja robie tylko smazona...taka chyba najlepiej smakuje ;)
(2017-01-21 08:35:59) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aaniasz
U mnie właśnie miruna w panierce. Albo tilapia tez jest smaczna.
(2017-01-21 08:50:07) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roslina28
Unikam jedynie tilapii i pangi ;) bo te niby tylko pachną ryba a tak podobno syf , w ciazy nie powinno sie jeść ryb puszkowanych , rekina , tunczyka i paru innych ze wzgledu na zanieczyszczenia metalami cieżkimi ( min rtęcią ) .
W ciąży zajadałam się śledziami , droszem , miruną , po za sledziami wszystko smażyłam ;) mi tam ryba na parze nie smakuje ;)
(2017-01-21 09:02:41) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
misiaqlek
Ja robię na parze . Głownie okoń nikowy. Zwracam uwagę , zeby był z połowu nie z hodowli

Podobne pytania