2013-06-08 14:30
|
Mam ochote dzis na rybke...
Dziewczyny macie jakies fajne, proste i sprawdzone sposoby na przyrzadzenie pstraga (wlasnie kolega mi przywiozl swiezo zlowionego ;)) Albo ogolnie na rybke?
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi

dO ROBKI WŁOZYC KAWAŁEK NATKI PIETRSZUKI CYTRYNE TROSZKE PRZYPRAWY DO RYBY NP. MASEŁKO OWINAC W FOLIE I ZAPIEC ;))) PYCHA;
Potwierdzam ;) tylko rybę skropić cytryną, nie wkładać do środka, bo od skórki zrobi się gorzka i dodać masełko z czosnkiem do środka.


O maselku czosnkowym slyszalam ale niestety nie posiadam, moze dodac zwykle ze swiezym lub granulowanym czosnkiem? A pietruszke mam swiezutka w ogrodku ;)
Tak, ja do masła wyciskam czosnek i w ten sposób powstaje czosnkowe ;))

