Nadal wprowadzam synkowi nowości, czy powinnam wstrzymać się z wprowadzeniem glutenu? anetkaa |
2013-06-20 18:12
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Właściwie powinnam już zacząć mu ten gluten podawać, ale nadal dostaje 'nowe smaki' ze słoiczków i mam dylemat.

Chodzi o to, żebym wiedziała na co synek (jeśli będzie to miało miejsce) źle zareaguje, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ;)

TAGI

gluten

  

5

Odpowiedzi

(2013-06-20 19:01:38) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marcelka089
wstrzymaj się z nowymi smakami i zacznij podawać gluten
(2013-06-20 19:28:42) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
paula31
Ja bym dawała to co daje do tej pory i wprowadziła gluten. Dawałabym 5 dni gluten i jak się nic nie będzie dziać to wróciłabym do wprowadzania innych smaków. Potraktuj gluten tak jak byś podała nowy smak.
(2013-06-20 21:18:36) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
silver20
U mnie normalnie pediatra powiedziała żebym zaczęła wprowadzać gluten ale też trzymała się tabeli żywienia
(2013-06-21 10:23:07) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
meziczka
zawsze gluten powinno się dawać po 4 mies a nie później niż
w 6 miesiącu
(2013-06-21 22:13:19) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nowaja
czytałam ze jesli nie wprowadzi się glutenu w 5 miesiacu to pozniej nalezy skonsultowac jego wprowadzanie z pediatrą

Podobne pytania